WAT DOET SIBE INTERIEUR?

ADVIES – ONTWERP – INTERIEUR BOUW – MEUBEL BOUW – PROJECTBEGELEIDING – RENOVATIES

…EN MEER!

 

INTERIEUR ADVIESinspireren

Het komen tot een smaakvol interieur, dat rekening houdt met alle mogelijkheden en beperkingen, is een hele opgave. Hoe kan ik mijn woning (of enkele kamers in het huis) of mijn bedrijfsruimte zo optimaal mogelijk benutten? Uit welke materialen kan ik kiezen en welke materialen zijn het meest geschikt in de specifieke situatie? En wat past er nou goed én mooi bij elkaar? SIBE adviseert en inspireert graag!

 

MAATWERK INTERIEUR ONTWERPINTERIEUR & MEUBEL ONTWERP

SIBE ontwerpt voor u interieuroplossingen op maat. U kunt er ook voor kiezen eerst ontwerptekeningen in 3D te laten maken op basis van uw idee of wens. Het laten ontwerpen van een uniek meubel of een geheel nieuw interieur is bij SIBE in goede handen.

 

 

MAATWERK INTERIEURBOUWINTERIEUR & MEUBEL BOUW EN BEGELEIDING

SIBE kan uw project van A tot Z uitvoeren. Hij ontwerpt en bouwt graag zelf, maar beschikt daarnaast over een breed netwerk van interieur specialisten en vakmensen, die hij kan inschakelen bij elke opdracht die dat vereist. Met zorg wordt alles door SIBE gecoördineerd, vakkundig vervaardigd en geplaatst.

 

 

INTERIEUR BINNENBOUW EN BEGELEIDING

Bij een verbouwing of renovatie is het een flinke klus om daarvoor ten eerste een goed bouwteam bij elkaar zoeken. En daarna om alle betrokken partijen aan te sturen, zodat het project soepel verloopt, en dat dit bovendien tijdig wordt afgerond mét het gewenste eindresultaat. SIBE neemt u graag al deze bijkomende zorgen uit handen met al zijn ervaring en expertise.

 

RENOVATIE VAN UW APPARTEMENT OF HUIS

Ook bij renovatieprojecten kan SIBE voorzien in een totaalpakket. De verbouwing wordt van het begin tot aan de afronding geregeld en verzorgd. Wilt u uw gehele woning van binnen vernieuwen, laten ‘strippen’ en renoveren? Wilt u de puntjes op de I van uw Interieur? SIBE helpt u graag verder met uw renovatie!

 

 

…EN VERDER?

RESTAURATIE VAN ANTIEKE MEUBELSTUKKEN

INSTALLATIEWERKZAAMHEDEN

STUCEN & SCHILDEREN